190716
Book
In basket
Odżywczo i zdrowo bez mięsa Kuchnia wegetariańska cieszy się coraz większym zainteresowaniem i to nie tylko wśród tych, którzy zdecydowali się nie jeść mięsa. Z powodu ujawnianych wciąż nowych skandali związanych z produkcją mięsa i jego przetworów coraz więcej osób woli się odżywiać warzywami i owocami, zbożami i ich produktami oraz innymi roślinnymi artykułami spożywczymi. W tej książce pokazano, jak urozmaicone mogą być posiłki, chociaż ani mięso, ani wędliny nie pojawiają się na stole. Dania wegetariańskie są bowiem bogate w witaminy, zdrowe i pobudzają apetyt. Po ogólnym wprowadzeniu na temat wegetariańskiego sposobu żywienia przepisy zostały podane w podziale na osiem rozdziałów; są to: zupy, spaghetti i inne makarony, suflety i zapiekanki, surówki i sałatki, potrawy z warzyw, azjatyckie potrawy z warzyw, dania słodkie i desery oraz muesli i pasty do chleba...[nota wydawcy]
Availability:
Wypożyczalnia Centralna (ul. Warszawska 11/13)
There are copies available to loan: sygn. 641/642 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again