190716
Book
In basket
Kiedy w 2012 roku Dana Shultz założyła blog Minimalist Baker, nie przypuszczała nawet, że jej proste roślinne przepisy zachwycą ludzi na całym świecie. Wielkie serce, talent i przede wszystkim kulinarna pasja pokazały, że gotować można szybko, pysznie i… zdrowo! Znajdziesz tu 101 prostych do przygotowania, smacznych i – co najważniejsze – minimalistycznych przepisów. Idealne na pyszne śniadanie, romantyczną kolację, piknikowy wypad poza miasto, szybki lunch w pracy czy rodzinny obiad. Urzekną nie tylko wegan, ale i tych, którzy kochają jeść, a nie mają zbyt wiele czasu. Świetna książka, nowoczesne przepisy, a na dodatek autorzy z serca kulinarnej rewolucji, czyli Portland. Nie jedliście jeszcze wegańskiego popcornu lub hipisowskich płatków śniadaniowych? Dzięki Minimalist Baker nie tylko je zjecie, ale i zrobicie sami. Monika Brzywczy, redaktor naczelna magazynu „Usta” To książka dla wszystkich, którzy kochają jeść aromatyczne dania, bez względu na dietę czy kulinarne przyzwyczajenia. Myślisz, że kuchnia roślinna ogranicza się do miski zielonej sałaty? Koniecznie chwyć po tę książkę – burczenie w brzuchu gwarantowane nawet u mięsożercy. Buritto, curry i burgery, na których widok trudno nie zgłodnieć...[nota wydawcy]
Availability:
Wypożyczalnia Centralna (ul. Warszawska 11/13)
There are copies available to loan: sygn. 641/642 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again