Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(21)
Forma i typ
Książki
(21)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(44)
Placówka
Wypożyczalnia Centralna (ul. Warszawska 11/13)
(15)
Filia nr 1 (ul. Grodzka 2f)
(12)
Filia nr 2 (ul. Dziewińska 17)
(1)
Filia nr 3 (ul. Toruńska 87)
(1)
Filia nr 6 (ul. Żytnia 66/68)
(8)
Filia nr 10 (ul. Kościelna 2)
(7)
Autor
Dębski Henryk (1936-1992)
(21)
Dębska Danuta
(6)
Balicka-Fribes Hanna
(2)
Rok wydania
2000 - 2009
(2)
1980 - 1989
(18)
1970 - 1979
(1)
Okres powstania dzieła
1901-2000
(1)
1945-1989
(1)
Kraj wydania
Polska
(21)
Język
polski
(21)
Temat
Kucharstwo
(10)
Przepisy kulinarne
(4)
Drób
(3)
Warzywa
(3)
Ryby
(2)
Desery
(1)
Fasola
(1)
Grzyby
(1)
Mięso
(1)
Obiady
(1)
Zupy
(1)
Zwierzęta łowne
(1)
Temat: miejsce
Polska
(2)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
21 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Centralna (ul. Warszawska 11/13)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Filia nr 1 (ul. Grodzka 2f)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Centralna (ul. Warszawska 11/13)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej