Sorting
Source
Katalog zbiorów
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Status
available
(1)
Branch
Wypożyczalnia Centralna (ul. Warszawska 11/13)
(1)
Author
Mikuta Bernard
(1)
Year
2000 - 2009
(1)
Time Period of Creation
1901-2000
(1)
1989-2000
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Kucharstwo
(1)
Potrawy z ryb i owoców morza
(1)
Ryby
(1)
Genre/Form
Przepisy kulinarne
(1)
Domain
Kulinaria
(1)
1 result Filter
Book
In basket
Tytuł oryginału: The Essential Seafood Cookbook.
Nie odróżniamy pstrąga od szczupaka? Nie umiemy przyrządzić łososia w taki sposób, żeby był cudownie soczysty i dobrze się dzielił?... Ta książka powie nam wszystko...[nota wydawcy]
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia Centralna (ul. Warszawska 11/13)
There are copies available to loan: sygn. 641/642 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again